Medisch fitness Bewegen is goed voor uw gezondheid. U voelt…


Medisch fitness

Bewegen is goed voor uw gezondheid. U voelt zich fitter, blijft beter op gewicht en voelt zich minder snel moe.
Heeft u moeite met bewegen, bijvoorbeeld omdat u ouder dan 55 bent of herstellende bent van een ziekte of een operatie? Of heeft u een chronische aandoening zoals hart-, vaat- of longklachten, diabetes of COPD? Dan is onze medische fitness, misschien wat voor u. Bij ons sport u in een energieke, sociale omgeving onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Medische fitness is geschikt voor iedereen die onder begeleiding wil sporten. Dit kan zijn omdat u net geopereerd bent, maar dit hoeft niet. Is de stap voor u te groot om zelf naar de sportschool te gaan? Dan biedt medische fitness u de juiste begeleiding.
FysionovaBest heeft zich o.a. gespecialiseerd in medische fitness die speciaal bedoeld is voor mensen die op een verantwoorde en doelbewuste manier willen bewegen. Verantwoord omdat zij tijdens het bewegen begeleid worden door één van onze fysiotherapeuten; zij zijn specialisten op het gebied van bewegen. Doelbewust omdat zij aan de hand van een fysiofitheidscan een persoonlijk advies krijgen, inclusief doelen die op de persoon zijn toegesneden.
Belt u ons gerust voor de mogelijkheden en meer informatie.
Bekijk origineel bericht